UFUK GERSMAN

 

Marmara Üniversitesi BESYO mezunu olan Ufuk Gersman futbol hayatına 1980 yılında Fenerbahçe Spor Kulübünün minik takımında başladı. 1988 yılında profesyonel olduktan sonra sırasıyla; İstanbulspor, Maltepespor, Sökespor, Sinopspor ve Vefaspor takımlarında forma giydi.

21 yıllık beden eğitimi öğretmenliğinin yanında, Kanal T ve Karadeniz TV kanallarında spor programı sunuculuğu ve moderetörlük görevlerini yürüttükten sonra şu anda Olay Web TV kanalında spor müdürlüğünü yapıyor.

Hayatının her döneminde sporla, özellikle futbolla içi içe olan ufuk Gersman Hedef Futbol spor organizasyonunun yönetim kurulu başkanlığını yaparken Futbol Tenisi, Ayak Tenisi spor branşlarının da Türkiye sorumluluğunu yürütüyor.

Son 6 yıldır Master-Veteran futbol camiasının içinde yer aldı, Kozyatağı Masterler ve Bostancı Veteranlar takımlarında uzun dönem teknik direktörlük görevlerini üstlendi.

2018 yılında ligin Yönetim Kurulu Üyeliğine getirililen Ufuk Gersman, yılların verdiği tecrübe, deneyim ve spor camiasındaki çevresi ile Elit Master Lige büyük değer katacak.