Ligimizin 2020-2021 Sezonu Fikstürleri Çekildi

15 Ekim Perşembe günü, Üsküdar Cemile Sultan Korusunda düzenlenen toplantıda Marmara Avrupa Yakası, Doğu Karadeniz Bölgesi ve İç Anadolu bölgelerinin fikstürleri çekildi.

Kura çekimine, spor ve futbol camiasının ünlü isimlerinden Engin VEREL, Osman TAMBURACI, Metin UZUN, Engin BAYTAR, Serdar TOPRAKDEDE ve ligimizde mücadele edecek takımlarımızın yönetici ve futbolcuları da yer alırken, sağlık sorunları nedeni ile katılamayan Hakan BİLEN dışında İstanbul bölgesinde bulunan Elit Master Lig yönetim kurulu üyelerimizin tamamı hazır bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erkan SOYYİĞİT, Yönetim kurulu üyelerimiz Ali Eren BEŞERLER, Harun ÖZDEMİR, Cem PERSEK, Özcan KOCA, Alper ALKOÇ, Mehmet AYDIN, Muharrem SAĞLAM, Osman TOKAL ve Tahkim Kurulu Başkanımız Binali KARTAL bir araya gelerek Elit Master Lig’in güçlü yönetiminin resmini verdiler.

Kalabalık bir katılımla gerçekleşen fiksür çekimini; yönetim kurulu üyemiz ve Anadolu bölgesi lig koordinatörümüz Ufuk GERSMAN sunarken, amatör sporun deneyimli habercilerinden Hakan ERTÜRK ve ekibi tarafından Elit Master Lig sosyal medya hesaplarından program canlı olarak yayınlandı.

32 takımın yer aldığı Marmara Avrupa Yakası, 11 takımın yer aldığı Doğu Karadeniz bölgesi ve bu sezon ilk defa ligimize dahil olan ve 6 takımın yer aldığı İç Anadolu bölgesinin kuraları, değerli misafirlerimiz ve takım yöneticilerimiz tarafından belirlendi.

İşte çekilen kuralar:

MARMARA AVRUPA YAKASI

DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ

İÇ ANADOLU BÖLGESİ

4 Ekim’de fiksür kuraları belirlenen ve iki grupta 17 takımın yer aldığı Marmara Anadolu Yakası ile birlikte, Elit Master Lig 2020-2021 sezonuna toplam 66 takımla başlamış olacak. Tüm takımlarımıza yeni sezonda sakatlıksız, fair-play çerçevesinde tatlı rekabetlerin yaşanacağı ve yeni dostlukların kurulacağı keyifli bir sezon diliyoruz. Hayırlı olsun…

Yorum Yazabilirsiniz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.